Priser inkl. moms

Om oss

Carnelle

Carnelle grundades 1973 och hattförsäljningen började 1989 med försäljning över internet och ambulerande på marknader och utställningar som jaktmässor och hästtävlingar.
Då jag 1988 besökte USA insåg jag hur fantastiskt en hatt kan förstärka personligheten i olika situationer. I en värld då den moderna människan gör allt för att framstå som modemedveten och tilltalande på alla sätt med hjälp av kläderna och kosmetika mm, finns det inget som är så positivt för en persons framtoning som en hatt. I U.S.A. och många andra länder anses det som något positivt att kunna urskiljas från den stora flertalet. I Sverige finns, trots "Jantelagen", många människor som inser att det är viktigt att framhäva sin individualitet och då är en stilig huvudbonad till god hjälp. Hatten är ju dessutom ett perfekt skydd mot solens violetta strålar som kan skada oss framför allt på sommaren.
Sedan 2005 har vi butik och efter 2007 var vår butik belägen på Stora torg i Eslöv. I mars 2014 flyttade vi till större butik på Bredgatan 2 i Lund. Vi finns i det gamla korsvirkeshuset som kallas "Wickmanska gården" vid Linnéplatsen 200 m norr om Domkyrkan.
Carnelle har under många år förvärvat en trogen kundkrets som uppskattar stort sortiment av hattar, kepsar och mössor.

Senast inlagda produkter
Ladies Toyo BW
Ladies Toyo BW
750 kr
Ladies Toyo Beach
Ladies Toyo Beach
750 kr
Ivy Cap Linen Blue
Ivy Cap Linen Blue
750 kr
Handla säkert hos Carnelle med Paypal