Priser inkl. moms

Om oss

Carnelle

Carnelle grundades 1973 och hattförsäljningen började 1989 med försäljning över internet och ambulerande på marknader och utställningar som jaktmässor och hästtävlingar.
Då jag 1988 besökte USA insåg jag hur fantastiskt en hatt kan förstärka personligheten i olika situationer. I en värld då den moderna människan gör allt för att framstå som modemedveten och tilltalande på alla sätt med hjälp av kläderna och kosmetika mm, finns det inget som är så positivt för en persons framtoning som en hatt. I U.S.A. och många andra länder anses det som något positivt att kunna urskiljas från den stora flertalet. I Sverige finns, trots "Jantelagen", många människor som inser att det är viktigt att framhäva sin individualitet och då är en stilig huvudbonad till god hjälp. Hatten är ju dessutom ett perfekt skydd mot solens violetta strålar som kan skada oss framför allt på sommaren.
Sedan 2005 har vi butik och mellan 2007 och 2014 var vår butik belägen på Stora torg i Eslöv. I mars 2014 flyttade vi till större butik på Bredgatan 2 i Lund och nu finns vi på Magistratsvägen 10 i Lund.
Carnelle har under många år förvärvat en trogen kundkrets som uppskattar stort sortiment av hattar, kepsar och mössor.

Senast inlagda produkter
Hatteras Linen Gentle Blue
Hatteras Linen Gentle Blue
840 kr
Traveller Toyo Sand
Traveller Toyo Sand
550 kr
Trilby Blue Toyo
Trilby Blue Toyo
550 kr
Handla säkert hos Carnelle med Paypal